5.3.07

en voldsom uge enddog

har man ikke fået læst dansk folkepartis ugebrev, kan man her lige få sig en opsumering. ingen overraskelser her - det hele reduceres til at handle om de almindelige danske borgeres sikkerhed og frygt for disse voldspsykopater. jegselv, blot en fredelig aktivist, udgør en del af de unge åbenbart. df har ikke gjort en skelnen mellem voldspsykopaterne og så de almindelige sympatisører. sådan er det osse lettere at fordømme.

"Mange af voldsudøverne har udelukkende været i aktion, fordi de øjnede en chance for at sætte bål i gaden, og oven i købet komme på TV kloden rundt. Beboerne på Nørrebro har endnu engang måtte lægge ryg til et voldsorgie, der skræmmer mange mennesker fra vid og sans.

De unge, der tillader sig at sætte hele kvarterer i brand, er ikke en flok stakkels aktivister, ej heller en gruppe frustrerede unge, der er blevet snydt for et hus. Nej, der er ganske enkelt tale om mennesker, hvis eneste mål med deres hærværk er at sprede angst og usikkerhed. Det er mennesker helt uden for pædagogisk rækkevidde, fuldstændigt blottet for medfølelse for deres medmennesker. Disse vrede unge mennesker er professionelle voldsmænd, der for de udenlandske bøllers vedkommende er rejsende i vold og terror, hvor der end måtte opstå et påskud for at gå amok og angribe politifolk.

Ældre mennesker har siddet som fanger i eget hjem, og børnefamilierne har måttet forklare deres forskræmte børn, at børnehaven er lukket. Det har været skræmmende at se, hvordan disse professionelle ballademagere har kunnet tage hele kvarterer og bydele som gidsler.

Forhåbentligt bliver udfaldet af de voldsomme uroligheder, at retssystemet udviser konsekvens og idømmer ballademagerne hårde straffe. Der skal slås hårdt ned på den slags pøbelvælde.

Med venlig hilsen

Pia Kjærsgaard "